Medische fitness bij Overgewicht

Heeft u overgewicht en wilt u graag beginnen met sporten? Zijn eerdere pogingen mislukt? U bent niet de enige! Bij FysioTotaal werken we samen met u aan verandering van uw leefstijl. U kunt bij ons terecht voor medische fitness bij overgewicht. Dit programma zorgt voor meer balans in uw leven en in uw gewicht. U volgt uw eigen programma speciaal voor u op maat gemaakt. Trouwens: als u bij ons medische fitness doet, kunt u ook gratis 1 x per week zelfstandig  FysioSporten.

Veilig en verantwoord sporten

Door te bewegen en te werken aan gewichtsverandering en verandering van leefstijl, kunt u uw gezondheid in grote mate beïnvloeden. U sport bij ons onder begeleiding van gespecialiseerde fysiotherapeuten, veilig en verantwoord. Sporten bij FysioTotaal is motiverend, effectief en verantwoord.

Onze aanpak bij overgewicht

U krijgt bij ons een programma op maat. We houden daarom eerst een intakegesprek. Daarin bespreken we uw lichamelijke gezondheid en uw wensen en mogelijkheden. U maakt kennis met de fysiotherapeut  en krijgt een uitleg over de apparatuur en de oefenzaal.

Gratis: 1 x per week extra FysioSport

Heeft u de smaak van het sporten te pakken? Met uw abonnement kunt u ook nog 1 keer per week FysioSporten!! U sport dan zelfstandig wanneer het u uitkomt. Natuurlijk in aanwezigheid van een fysiotherapeut.

Tarieven Medische Fitness bij Overgewicht

1 x per week medische fitness € 43,- euro per maand*

2 x per week medische fitness € 65,- euro per maand*

*Inclusief 1 x per week extra FysioSport

Bekijk hier het roosteroverzicht.