Massages bij FysioTotaal in Harderwijk

Zijn uw spieren gespannen, verhard en verstijfd? Vanwege stress of een verkeerde houding op bijvoorbeeld het werk? Of wilt u sneller herstellen na een intensieve sporttraining? Bij Fysiototaal in Harderwijk kunt u terecht voor een ontspannende massage of een sportmassage. Een massage brengt uw lichaam en geest weer in balans. U zit letterlijk en figuurlijk weer beter in uw vel. Massages zijn geschikt voor iedereen.

Studie hebben aangetoond dat massage helpt bij het reduceren van pijn en stress. Dit komt omdat bij een massage het hormoon oxytocine vrijkomt. Dit hormoon verlaagt uw bloeddruk en vergroot het immuunsysteem. Dit is een verklaring waarom u zich prettiger en relaxter voelt na een massage. Het is goed voor uw gezondheid!  

ontspanning massage sport massage

Ontspannende massage

Heeft u zo’n last van de spieren dat u deze zelf niet meer los krijgt? Een ontspanningsmassage is dan een goede oplossing. Deze behandeling helpt om uw spieren te ontspannen en bevordert bovendien uw bloedcirculatie. Een ontspanningsmassage brengt uw lichaam en geest weer in balans. U zit letterlijk en figuurlijk weer beter in uw vel.

Stoelmassage

Tijd voor een relax momentje? Onze collega Dieneke is gespecialiseerd in ontspanningsmassages. Heb je niet zoveel tijd, maar wil je wel eventjes je lichaam ontspannen? Dat kan ook met een stoelmassage. Je houdt je kleding aan en neemt plaats in een speciale massagestoel. Je voelt je daarna als herboren! Probeer het ook eens!

Sportmassage door de fysiotherapeut

Sneller herstellen na een intensieve sporttraining? Sportmassage zorgt voor de afvoer van afvalstoffen uit de spieren en stimuleert de aanvoer van voedingstoffen. Hierdoor is sneller herstel mogelijk. Sportmassage kan ook preventief worden ingezet, voor een goede conditie van uw spieren óf om uw spieren te activeren als onderdeel van de warming-up. Trouwens, ook voor niet sporters kan sportmassage nuttig zijn. Want ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan.

Cadeautip! Geef eens een massagebon! ‘Pure ontspanning, dat geef je toch graag iemand cadeau!’

Massage tarieven*

25 minuten € 34,- * massages worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

* per 1 april 2024 wordt het tarief 37,50 per 25 minuten massage.

Meer informatie of afspraak?

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op.