Qi Gong voor lichaam en geest

Wat is Qi Gong?
Qi Gong is goed voor lichaam en geest. Miljoenen mensen in de wereld doen dagelijks aan Qi Gong. Om ouderdomsklachten te verminderen of te voorkomen, maar zeker ook voor ontspanning. De oefeningen worden vloeiend op het ritme van de ademhaling uitgevoerd. De eenvoudige en sierlijke bewegingen stimuleren de doorstroom van energie (Qi) en maken je lichaam ontspannen en krachtig. Uw hartritme wordt rustiger en uw ademhaling verdiept zich. Algemeen ervaart u een harmonie in lichaam en geest.

Qi Gong voor lichaam en geest
Qi Gong voor lichaam en geest

Rust en energie vinden in beweging !

Voor wie?
Qi Gong bestaat in China al duizenden jaren. Het is in principe voor iedereen geschikt.
Uit onderzoek is gebleken dan Qi Gong verbetering geeft voor o.a.

  • hart- en longziekten,
  • hoge bloeddruk, nachtrust en
  • gewrichtsklachten, zoals reuma en fibromyalgie.
  • Qi Gong is ook uitermate geschikt voor herstel na ziekte of operatie, bijvoorbeeld wanneer u geopereerd bent aan een hernia of als u een nieuwe heup heeft gekregen. Met Qi Gong kunt u effectief aan uw herstel werken.

Uw trainer
Erwin Groenhof is na zijn studie fysiotherapie en acupunctuur gaan studeren aan de beroepsopleiding BOCAM, waarbinnen de eeuwenoude kennis van de Chinese gezondheidsfilosofie wordt gecombineerd met Westerse inzichten.

‘Zorgen voor je gezondheid, betekent niet alleen oefenen om beter te worden, maar juist ook oefenen om gezond te blijven.’ – Trainer en fysiotherapeut, Erwin Groenhof –

Tijden en Kosten
De Qi Gong is elke woensdag van 11:30 tot 12:30 uur.
Een abonnement voor 1x per week Qi Gong kost € 45,-  per maand
De trainingen worden niet door de zorgverzekering vergoed.

Aanmelden
Wilt u meer weten over Qi Gong, dan kunt u telefonisch contact opnemen met FysioTotaal. Voor meer informatie kunt u tevens onze website bezoeken.

Wij helpen u rust en energie te vinden