Zorg voor kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. En dat we u zo effectief mogelijk behandelen en begeleiden. Daarom streven wij continu naar de hoogst mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening. Bovendien investeren wij voortdurend in onze praktijk én in onze kennis en kunde.

Klantonderzoek Qualizorg

Wat vindt u van onze dienstverlening? Deze vraag stellen wij regelmatig aan onze klanten. Onze praktijk neemt namelijk structureel deel aan de Fysio Prestatie Monitor, een onderzoek dat klantervaringen meet. Het wordt uitgevoerd door het onafhankelijke bureau Qualizorg. Na uw laatste behandeling ontvangt u een e-mail van Qualizorg met een link naar het online onderzoek. De vragen gaan onder meer over onze accommodatie, onze informatievoorziening en over de behandeling door uw therapeut. Op basis van uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Qualizorg handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden verwerkt. Volledige privacy dus, zoals u van ons mag verwachten.

PlusPraktijk

FysioTotaal is in het bezit van het Pluskeurmerk. Dit houdt in dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. We maken onze kwaliteit inzichtelijk en investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze medewerkers. En dan is er nog een voordeel van het Pluskeurmerk: wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Iedereen kan dus bij ons terecht.

Cursus en nascholing

Steeds beter worden in ons vak, dát is wat ons drijft als professionals. We volgen daarom regelmatig een cursus of bijscholing. Bovendien leren we veel van de samenwerkingsverbanden met collegaprofessionals en specialisten in de zorg. Zo brengen we onze dienstverlening op een steeds hoger niveau.