FysioFit: sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Wilt u graag sporten in een kleine groep, onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut? Dan is FysioFit iets voor u. Samen met de fysiotherapeut stelt u een beweegprogramma op, bestaande uit krachttraining, lenigheid, conditie en een gezamenlijke activiteit.

Trainen op eigen niveau

U traint vanzelfsprekend op uw eigen niveau. Fysiotherapeuten begrijpen wat er met uw lichaam gebeurt tijdens het sporten en wat dit vraagt van uw lichaam. We kennen de risico’s en hebben kennis en ervaring met het voorkomen van sportblessures. Ons doel voor u? Lekker kunnen sporten, zonder klachten.

Sporten ongeacht leeftijd en beperking

FysioFit is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en lichamelijke beperking. U traint op een vast tijdstip in een vaste groep. Kijk voor beschikbare tijden op ons rooster. Trouwens: met uw FysioFit-abonnement kunt u ook gratis 1 x per week zelfstandig komen FysioSporten

Gratis: 1x per week FysioSport

Heeft u de smaak van het sporten te pakken? Dan kunt u met uw FysioFit-abonnement ook gratis 1x per week zelfstandig FysioSporten, op een tijdstip wanneer het u uitkomt.

Onze aanpak

Voordat u begint, krijgt u een intakegesprek. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw algehele gezondheid. Ook zijn we benieuwd wat u wilt bereiken met FysioFit. Vervolgens krijgt u een uitleg over de apparatuur en de oefenzaal. U krijgt een trainingsprogramma waarmee u aan de slag gaat.

Tarieven FysioFit

1 x per week FysioFit   43 euro per maand *

2 x per week FysioFit   65 euro per maand *

*Inclusief 1 x per week extra FysioSport

Meer informatie over FysioFit

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Ga naar het rooster