FysioFit: sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Wilt u graag sporten in een kleine groep, onder de deskundige begeleiding van een fysiotherapeut? Dan is FysioFit iets voor u. Samen met de fysiotherapeut stelt u een beweegprogramma op, bestaande uit krachttraining, lenigheid, conditie en een gezamenlijke activiteit.

Trainen op eigen niveau

U traint vanzelfsprekend op uw eigen niveau. Fysiotherapeuten begrijpen wat er met uw lichaam gebeurt tijdens het sporten en wat dit vraagt van uw lichaam. We kennen de risico’s en hebben kennis en ervaring met het voorkomen van sportblessures. Ons doel voor u? Lekker kunnen sporten, zonder klachten.

Sporten ongeacht leeftijd en beperking

FysioFit is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en lichamelijke beperking. U traint op een vast tijdstip in een vaste groep. Kijk voor beschikbare tijden op ons rooster.

Onze aanpak

Voordat u begint, krijgt u een intakegesprek. Samen met de fysiotherapeut bespreekt u uw algehele gezondheid. Ook zijn we benieuwd wat u wilt bereiken met FysioFit. Vervolgens krijgt u een uitleg over de apparatuur en de oefenzaal. U krijgt een trainingsprogramma waarmee u aan de slag gaat.

Tarieven FysioFit

1 x per week FysioFit   €  45,-  euro per maand

2 x per week FysioFit   € 65,-  euro per maand

Meer informatie over FysioFit

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op. Ga naar het rooster