Leefstijlcoach bij FysioTotaal

Moderne visie op gezondheidszorg
Marieke Plas is gespecialiseerd in Integrative Medicine. Dit is een moderne visie op gezondheidszorg die uitgaat van het gegeven dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zorgen voor je gezondheid, dat is waar wij voor staan.
Samen met leefstijlcoach Ilse Jansen wil Marieke mensen hierin begeleiden. Om gezondheid, geluk en welbevinden te bevorderen.

‘Bezig zijn met gezond blijven in plaats van beter worden, hoe mooi is dat?’ – Marieke Plas, Leefstijlcoach – 

 

Leefstijlcoach bij FysioTotaal
Leefstijlcoach bij FysioTotaal

Soms is een cliënt beter af met een andere leefstijl dan met een pil

In deze tijd lijden mensen meer dan 50% aan welvaart- en leefstijlaandoeningen- bron: volksgezondheidenzorg.info –
Dit is vaak gerelateerd aan bewegingsarmoede, overgewicht, slechte voeding, slaapgebrek en ‘chronische stress’. Dit zijn geen aandoeningen die met een pil zijn op te lossen. Hiervoor is een andere leefstijl aanmeten noodzakelijk. Daar is professionele begeleiding bij nodig. Iemand die naar alle aspecten kijkt en niet alleen de symptomen.
Wij gebruiken hiervoor het “Integrative Medicine model AGO – FEMS” voor. Dit staat voor;

  • Aangeboren / Gedrag / Omgeving / Fysiek / Emotioneel / Mentaal / Spiritueel/Zingeving

 

De leefstijlcoach zal al deze aspecten met u doornemen en wat de invloed daarvan is op uw gezondheid. Alles staat met elkaar in verbinding, door hier naar te kijken, krijgt u een breder en duidelijker beeld van uw leefstijl en uw gezondheid.

Leefstijlcoaching

Verandering is voor veel mensen een uitdaging. Blijvend veranderen nog veel meer. Echt een nieuwe leefstijl aanmeten vraagt tijd, aandacht en goede begeleiding. Dat gaat niet van de ene op de andere dag. Bij FysioTotaal kunnen wij u helpen, blijvend uw leefstijl te veranderen. U hoeft dit niet alleen te doen.

Regie over eigen gezondheid

Het uiteindelijke doel is dat u zelf de regie over uw eigen gezondheid in handen kunt nemen. Zo gezond mogelijk te leven.
Dat is geen onmogelijke klus. Alleen moet u weten wat het juiste is om te doen. Welke aspecten voor u van belang zijn om gezond te leven. De leefstijlcoach kijkt naar al die verschillende aspecten en maakt samen met u een plan om een andere weg in te slaan. Een weg naar meer welbevinden, geluk en gezondheid.

 

Wij helpen u verder met een gezonde leefstijl

 

Maak een afspraak