Medische fitness bij de fysiotherapeut

Medische fitness is voor iedereen die wil sporten met een lichamelijke beperking zoals, diabetes, reuma, overgewicht of een sportblessure. Deze manier van sporten is bij uitstek geschikt voor mensen die extra begeleiding wensen tijdens het sporten. Trouwens: als u bij ons medische fitness doet, kunt u ook gratis 1 x per week zelfstandig komen FysioSporten.

 

Uw eigen fitnessprogramma

U sport wekelijks in een kleine groep en onder begeleiding van een kundige fysiotherapeut. Iedereen volgt zijn eigen programma. Afhankelijk van uw beperking of blessure ligt de nadruk op kracht, lenigheid, conditie of uithoudingsvermogen. Of op een combinatie daarvan. Zo nodig passen we uw programma aan.

Onze aanpak

U volgt een programma op maat. Daarom krijgt u eerst een intakegesprek. We geven u dan ook een uitleg over de apparatuur en de oefenzaal.

Gratis: 1 x per week FysioSport

Heeft u de smaak van het sporten te pakken? Met uw abonnement kunt u ook nog 1 keer per week FysioSporten. U sport dan zelfstandig, wanneer het u uitkomt. Natuurlijk in aanwezigheid van een fysiotherapeut.

Tarieven Medische Fitness

1 x per week  € 45,- euro per maand*

2 x per week  € 67,50 euro per maand*

*Inclusief 1 x per week extra FysioSport

Ga hier naar het rooster.

Lees hier meer over:

Medische fitness bij diabetes

Medische fitness bij overgewicht

Medische fitness bij reuma