Medische fitness bij de fysiotherapeut

Medische fitness is voor iedereen die wil sporten met een lichamelijke beperking zoals, diabetes, reuma, overgewicht of een sportblessure. Ook kunt u bij ons sporten als u herstellende bent van kanker. Bij Medisch Fitness bouwt u niet alleen meer conditie op, het draagt ook bij aan uw zelfvertrouwen en welbevinden. Medisch Fitness is bij uitstek geschikt als u extra begeleiding wenst tijdens het sporten. Onze specialisten staan voor u klaar.

 

Uw eigen fitnessprogramma

U sport wekelijks in een kleine groep en onder begeleiding van een kundige fysiotherapeut. Iedereen volgt zijn eigen programma. Afhankelijk van uw beperking of blessure ligt de nadruk op kracht, lenigheid, conditie of uithoudingsvermogen. Of op een combinatie daarvan. Zo nodig passen we uw programma aan.

Onze aanpak

U volgt een programma op maat. Daarom starten wij eerst met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek bespreken wij uw wensen en doelen. Samen met de fysiotherapeut stelt u een sportprogramma samen. Daarnaast geven wij u uitleg over de apparatuur in de oefenzaal.

Tarieven Medische Fitness

1 x per week  € 45,-  euro per maand

2 x per week  € 65,-  euro per maand

Lees hier meer over:

Medische fitness bij diabetes

Medische fitness bij overgewicht

Medische fitness bij reuma