Sporten bij FysioTotaal Harderwijk

Bij FysioTotaal in Harderwijk kunt u ook sporten en werken aan uw gezondheid. U kunt bij ons zelfstandig sporten, maar ook in groepsverband. Net waar uw voorkeur naar uit gaat. Zowel de beginnende sporter als de gevorderde sporter kunnen bij ons terecht.

Let op! Per 1 januari 2022 gaan de sporttarieven omhoog
U kunt per sportaanbod kijken wat de nieuwe tarieven worden 

FysioFit

Houdt u van gezelligheid en heeft u motiverende medesporters nodig? Dan is de FysioFit echt iets voor u! U sport in teamverband op een vast tijdstip in de week. Altijd onder begeleiding van een (vaste) fysiotherapeut. FysioFit is leuk, gezellig, motiverend, effectief én verantwoord sporten!

FysioSport

Vindt u het lekker om zelfstandig te sporten op een tijdstip dat het u uitkomt? Maar wel onder de aandacht van een fysiotherapeut? Dan is FysioSport iets voor u. Onze trainingszalen bieden tal van sportapparaten. Hier kunt u werken aan het sportschema dat u samen met een fysiotherapeut hebt opgesteld. Met een abonnement kunt u sporten wanneer het u uitkomt.

Medisch Fitness

Medische fitness is voor iedereen die wil sporten met een lichamelijke beperking zoals, diabetes, reuma, overgewicht of een sportblessure. Deze manier van sporten is bij uitstek geschikt voor mensen die extra begeleiding wensen tijdens het sporten.

Hardlopen met FysioTotaal

Hardlopen is goed voor onze longen, hart, bloedvaten én het heeft ook een positieve invloed op onze mentale gesteldheid. Kortom een geweldige manier om goed voor uw gezondheid te zorgen. En zorgen voor je gezondheid, dat is wat we bij FysioTotaal graag willen stimuleren bij mensen.

Voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken, maar dat graag buiten in de frisse lucht wil doen, kan nu bij FysioTotaal terecht in een van onze hardloopgroepen. Hardlopen bij FysioTotaal is gezellig, leuk én verantwoord, want u traint altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut op uw eigen niveau.

FysioTotaal biedt twee soorten hardloopgroepen aan: