FysioTotaal Harderwijk: voor uw gezondheid

Ieder mens is graag gezond en klachtenvrij. Want het is heerlijk om zorgeloos te kunnen bewegen, actief te zijn en het leven te kunnen léven. De werkelijkheid is soms anders. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in gezondheid. U kunt bij ons terecht met specifieke klachten bij het bewegen en het voortbewegen. Van nek- en rugklachten en sportblessures tot revalidatie bij bijvoorbeeld long-COVID. Wilt u klachten voorkomen? Ook dan kunt u rekenen op onze deskundige begeleiding. FysioTotaal is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid.

Hoogwaardige praktijk in Harderwijk

FysioTotaal is al meer dan 25 jaar stevig geworteld in Harderwijk. Klein begonnen groeiden we in de jaren al gauw uit tot een hoogwaardige praktijk met meerdere fysiotherapeuten, manueel therapeuten en sportfysiotherapeuten. In 2001 versterkte Marieke Plas de maatschap. In 2013 nam zij de praktijk volledig over. Maak kennis met ons team.

Met aandacht voor de individuele mens

Bij FysioTotaal staat de mens centraal. Maar dan ook écht. Want ondanks alle administratieve eisen, blijven wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Zo nemen wij meer tijd voor de intake, namelijk 50 minuten. Want het is onze ervaring dat we die tijd nodig hebben om een compleet beeld te krijgen van uw klacht of wens. Wij hebben aandacht voor uw verhaal en we onderzoeken u. Op basis daarvan maken we een behandelplan op maat. U kunt ervan op aan dat wij u zo effectief mogelijk behandelen en begeleiden, met zo min mogelijk kans op terugkeer of verergering van de klacht. We bieden u een prettige, veilige en integere omgeving.

Legitimatie met BSN

Bij uw aanmelding zullen wij om uw legitimatie vragen in de vorm van uw Burgerservicenummer (BSN). Het BSN is een uniek en persoonsgebonden nummer. Om de juistheid van uw persoonsgegevens te verzekeren is identificatie met het BSN nodig, dit om persoonsverwisseling en daardoor medische fouten te voorkomen.
Op uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart staan de juiste persoonsgegevens en het BSN. Daarom vragen wij u bij uw eerste afspraak een van deze documenten mee te nemen.

Plezier en ambitie

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk en dat zij hun vak met ambitie uitoefenen, want ambitie, plezier en kwaliteit zorgen samen voor hoogwaardige dienstverlening. We overleggen met elkaar én met vakgenoten van andere praktijken, specialisten en huisartsen. Bovendien volgen we regelmatig een bijscholing. En als het even kan, brengen we deze kennis direct in praktijk.

Lees meer over de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. En dat we u zo effectief mogelijk behandelen en begeleiden. Daarom streven wij continu naar de hoogst mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening. Bovendien investeren we voortdurend in onze praktijk én in onze kennis en kunde.

Samenwerkingspartners

Wij vinden het belangrijk dat we met plezier werken en we oefenen ons vak met ambitie uit. Want ambitie, plezier en kwaliteit zorgen samen voor hoogwaardige dienstverlening. We overleggen met elkaar en met vakgenoten van nadere praktijken, specialisten en huisartsen. Bovendien volgen we regematig bijscholing en brengen we dat direct in de praktijk. Ook zijn we aangesloten bij diverse organisaties en netwerken. Op die manier blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Bedrijfsfilm

Wilt u kennis maken met onze medewerkers? Of wilt u eens zien hoe onze praktijk er van binnen uitziet? Even bekijken hoe het er bij een FysioFit training aan toe gaat? Bekijk dan onze bedrijfsfilm. Hier ziet u hoe wij te werk gaan en welke specialiteiten we in huis hebben. Maar we nemen u ook mee naar de sportverenigingen waar onze blessurespreekuren plaats vinden.