Fysiotherapie bij FysioTotaal in Harderwijk

Heeft u pijn of moeite met bewegen? Problemen met spieren, banden of gewrichten? Klachten aan bijvoorbeeld nek, schouder, rug of heup? De fysiotherapeuten van FysioTotaal in Harderwijk zijn specialisten in het behandelen van uiteenlopende klachten. We behandelen u met kennis en kunde. En met oprechte betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt. Kijk wat fysiotherapie voor u kan betekenen.

  • Mobilisatie

    Heeft u last van stijve, pijnlijke of vastzittende gewrichten? Dat kan vervelende klachten veroorzaken aan spieren, banden en pezen. Met mobilisatie krijgen we het gewricht weer in beweging. Bijvoorbeeld met actieve oefeningen op de behandelbank of in de oefenzaal.

  • Massage

    Ook massage kan deel uitmaken van de behandeling. Massage zorgt voor een betere doorbloeding, ontspant de spieren en helpt vocht en afvalstoffen afvoeren. Lees meer over massage

  • Oefenprogramma

    Het kan zijn dat wij u adviseren om beter te leren bewegen. Of om te werken aan een betere belastbaarheid. Dan kan een individueel oefenprogramma onderdeel zijn van de behandeling. U werkt bijvoorbeeld aan kracht, coördinatie en stabiliteit. Thuis en/of in één van onze oefenzalen.

 

Revalideren na ongeluk, operatie of ziekte

Onze fysiotherapeuten zijn ook specialist in revalidatie na een ongeval, operatie of ziekte. We onderzoeken u en stellen een behandelplan op. Samen werken we aan verbetering of herstel. Aan meer bewegingsvrijheid en kwaliteit van leven.

Fysiotherapie: mobilisatie, massage, oefenprogramma’s

Geen klacht is gelijk. En ieder mens verschilt. Daarom krijgt u bij ons de behandeling en begeleiding die u nodig heeft. Bij FysioTotaal werken we met meerdere fysiotherapeuten, ieder met hun eigen specialismen. We hanteren de methoden en technieken waarbij u het meest bent gebaat. Denk aan onder meer:

Fysiotherapie bij u thuis

Bent u – vanwege ziekte of beperking – niet in staat om naar onze praktijk te komen? Geen probleem. De fysiotherapeut kan ook bij u thuis komen. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van uw specialist. Informeer naar de mogelijkheden.

De kosten van fysiotherapie

Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Daarom hebben veel mensen een aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Wilt u weten wat wel en niet wordt verzekerd vanuit de basisverzekering? Ga voor actuele informatie naar www.defysiotherapeut.com

De volgende behandelingen en klachten vallen ook onder fysiotherapie: