Sporten na zwangerschap

PER 1 MEI 2019 ZIJN WIJ NA MEER DAN 10 JAAR GESTOPT MET HET GEVEN VAN DE ZWANGERFIT GROEPEN.
HELAAS KUNT U ZICH HIER NIET MEER VOOR OPGEVEN. BINNENKORT KOMT HIER EEN PAGINA OVER LEEFSTIJLCOACHING EN VOEDING.
BEDANKT VOOR UW INTERESSE EN EEN FIJNE EN GEZONDE ZWANGERSCHAP TOEGEWENST!
VRIENDELIJKE GROET, NAMENS FYSIOTOTAAL,
ALICE

Ben je net moeder geworden? Gefeliciteerd! Misschien heb je je oude conditie nog niet terug. Bij FysioTotaal kun je terecht voor FysioFit na Zwangerschap. Onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut werk je aan herstel van je lichaam.

Klachten na de bevalling

Veel vrouwen kampen direct na hun bevalling met een of meer lichamelijke klachten. Zoals rugpijn, verzwakte buikspieren, licht urine verlies en vermoeidheid. Dat is niet zo vreemd, want het lichaam is een langere periode extra belast. Gelukkig heeft het lichaam een groot herstellend vermogen.

 

Verantwoord herstellen na je zwangerschap

Het oefenprogramma van FysioTotaal is gericht op het herstel van kracht, lenigheid en conditie. Het is heel verschillend hoe fit je je kunt voelen na een bevalling. Probeer goed naar je lichaam te luisteren en doe de dingen in je eigen tempo. In de ‘FysioFit na je Zwangerschap’ werk je op een verantwoorde manier aan het herstel van o.a. je buik- en bekkenbodemspieren en aan opbouw van je uithoudingsvermogen. Je kijgt ook praktische informatie over houding en beweging bij het verzorgen van je kindje. Nadat je het programma hebt afgerond, heb je een prima basis gelegd om je werkzaamheden en je sport weer te kunnen vervatten.

Wanneer starten?

Wil je graag deelnemen? Dat kan het best tussen de 6 en 10 weken na de bevalling.

Tarieven

Je kunt ervoor kiezen om 6 weken óf 12 weken te komen trainen. De trainingen zijn één keer per week en duren 1 uur. De tarieven zijn:

6 weken € 65,- euro         Dit abonnement is drie maanden geldig na de eerste les.

12 weken € 130,- euro     Dit abonnement is zes maanden geldig na de eerste les.

Lees meer over:

Zwanger en Sporten in de ZwangerFit.