Zwangerschapsbegeleiding en sporten

PER 1 MEI 2019 ZIJN WIJ NA MEER DAN 10 JAAR GESTOPT MET HET GEVEN VAN DE ZWANGERFIT GROEPEN.
HELAAS KUNT U ZICH HIER NIET MEER VOOR OPGEVEN. BINNENKORT KOMT HIER EEN PAGINA OVER LEEFSTIJLCOACHING EN VOEDING.
BEDANKT VOOR UW INTERESSE EN EEN FIJNE EN GEZONDE ZWANGERSCHAP TOEGEWENST!

VRIENDELIJKE GROET, NAMENS FYSIOTOTAAL,

ALICE

 

FysioTotaal biedt een volledige begeleiding rond je zwangerschap. Zo kan je bij ons op een veilige en verantwoorde wijze tijdens je zwangerschap sporten en ná je zwangerschap. Je traint bij ons in kleine groepjes en onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Wees welkom in onze ZwangerFit of onze FysioFit na de zwangerschap. Of je nu gewend bent om flink te trainen óf je net begonnen met sporten.

ZwangerFit

Bij ZwangerFit besteden we veel aandacht aan het voorkomen van rugklachten en klachten aan de bekkenbodem. Bovendien oefen je in het opvangen van weeën en in perstechnieken. Ook is er aandacht voor houding, ademhaling en ontspanning. Het trainingsprogramma is erop gericht dat je na de bevalling sneller herstelt. ZwangerFit is inclusief 1 les samen met je partner en 1 training na je bevalling. Zodat je op een verantwoorde manier kracht en conditie opbouwt.

FysioFit na de zwangerschap

Veel vrouwen kampen direct na hun bevalling met een of meer lichamelijke klachten. Zoals rugpijn, verzwakte buikspieren, licht urine verlies en vermoeidheid. Dat is niet zo vreemd, want het lichaam is een langere periode extra belast. Gelukkig heeft het lichaam een groot herstellend vermogen. Bij FysioTotaal kun je terecht voor FysioFit na Zwangerschap. Onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut werk je aan herstel van je lichaam.