Beste sporters van FysioTotaal,

Online lessen

Het stof van de plotselinge besluitvorming voor een harde lockdown is neergedaald. Als team hebben we een aantal dagen gehad om na te denken over alternatieven om jullie op een veilige manier beweegkansen aan te bieden.

  • Ons YouTube kanaal wordt wekelijks voorzien van nieuwe lessen. Deze worden live gegeven, maar zijn op elke gewenst moment thuis te volgen. Hou het in de gaten! FysioTotaal Harderwijk – YouTube
  • FysioFit, Pilatus en de Beweeg&Balans lessen worden via een besloten app/website vergelijkbaar met zoom live gegeven. Deze zijn wel op een vast tijdstip en geven meer ruimte voor interactie. Voel u vrij om u hiervoor aan te melden.
  • Buiten mogen we in 2-tallen nog altijd aan de slag! We hebben een aanbod voor 30 minuten lessen  in 2 tallen onder begeleiding. De intensiteit is aan

    De ElliptiGo

    te passen aan het 2-tal. Dit kan in de vorm van fitness oefeningen al dan niet in combinatie met hardlopen, yoga oefeningen al dan niet in combinatie met wandelen of erop uit met de ElliptiGo, u weet wel, die ‘sta-op fiets’ die u vast altijd al een keer wilde proberen.

Heeft u interesse in de in de online live lessen, of zou u buiten aan de slag willen, stuurt u dan een mailtje met uw telefoonnummer naar info@fysiototaal.info, dan nemen wij contact met u op.
Veel plezier!

Team FysioTotaal