Hoi! Wij zijn FysioTotaal en al meer dan 30 jaar een begrip in Harderwijk.

Onze missie en visie richt zich op de totale mens en zijn omgeving. Wij zijn er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid. Als team streven wij naar een gezondere leefstijl voor cliënten, maar ook voor onszelf! Wij hechten grote waarde aan onderling goed overleg en een prettige en open werksfeer. Ons multidisciplinair gezondheidscentrum blijft zich ontwikkelen en er is ruimte voor groei! Door een interne verbouwing en de uitbreiding naar het nabijgelegen positieve gezondheidscentrum De Roef, kunnen wij ons team gaan uitbreiden. Groei jij met ons mee?

Er zijn 3 vacatures, daar moet iets voor je bij zitten!
Kinder-fysiotherapeut 16-32 uur
Manueel therapeut 24-32 uur
Algemeen fysiotherapeut 24-32 uur

 

Op onze site en via onze socials kom je al aardig wat over ons te weten. Geïnteresseerd? Aarzel niet! Vraag gewoon een persoonlijke kennismaking aan. Je kunt ons mailen of bellen. Of schrijven natuurlijk!

Belangrijk: Weet dat voor alle vacatures het mogelijk is om in overleg te gaan. Ben je geen manueel therapeut, maar zou je wel de opleiding willen volgen? Geen probleem. Of heb je alle studies al gedaan en ben je toe aan een nieuwe verrijking? Reageer gerust. Samen komen wij verder. Naast onze behandelingen hebben wij vele gezellige sportgroepen, doen wij aan Yoga en verzorgen wij teams van diverse lokale sportclubs. Dit alles zorgt voor een prettige en veelzijdige werkplek.

Je reactie kan naar:
Sam Schaftenaar
Mobiel bereikbaar op: 06-81442287
s.schaftenaar@fysiototaal.info