Beste sporters,

Gelukkig! Het kabinet heeft versoepelingen aangekondigd.

Dit betekent dat er weer (binnen) gesport mag worden!

Dat is goed nieuws voor ons allemaal en wij kijken er in ieder geval weer naar uit om samen met jullie te werken aan gezondheid!

Vanaf maandag 17 januari starten wij weer met het gebruikelijke sportrooster!

Dit betekent voor onze sporters: dat u (mits u persoonlijk géén tegenbericht van uw therapeut heeft gekregen voor die tijd) weer mag komen sporten op de voor u gebruikelijke tijd in de gebruikelijke zaal.

Dit geldt voor al onze sportactiviteiten! Dus ook voor de groepslessen; FysioSporters, FysioFitters, maar ook de yoga, mobilizing awareness, mindfulness én de pilates- en Qi Gong groepen.

De volgende richtlijnen zijn nu ook weer van toepassing:

– Zorg dat u het coronatoegangsbewijs en legitimatie bij u heeft als u komt sporten (dit is nog altijd een verplichting vanuit de overheid om binnen te mogen sporten).

– Houdt 1,5 meter afstand van de andere sporters.

– Na gebruik van een toestel maakt u de handcontactpunten schoon met de daarvoor bestemde alcohol flacons en doekjes (te vinden in de zaal).

Houdt u onze website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of ergens over twijfelt. Wij vragen u dit te doen via onze mail: info@fysiototaal.info, zodat onze receptionisten telefonisch niet overbelast raken. Naar aanleiding van uw vraag nemen wij contact met u op. Heeft u een dringende vraag die niet kan wachten, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken ma t/m vrij van 08:30 tot 17:00 uur op 0341-460493

Tot snel!

Een blij Team FysioTotaal!

 

Wat iedereen inmiddels wel weet maar ook moet blijven doen:

Blijf thuis! Wanneer je lichte verkoudheidsklachten hebt (licht hoesten, niezen, keelpijn, verhoging vanaf 38 graden): kom dan niet naar FysioTotaal en stel ons telefonisch op de hoogte.

Was de handen! Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te wassen. In de praktijk hangen op verschillende plekken de hygiënemaatregelen en staan desinfectiemiddelen.

Draag een mondmasker! Bij binnenkomst en tijdens het verplaatsen in onze ruimtes. Gedurende het sporten is het natuurlijk niet nodig om een mondmasker te dragen.

Voor extra hygiëne: Neem uw eigen handdoek mee en douche thuis. Onze kleedkamers zijn beperkt toegankelijk.