Stap voor stap richting wat meer behandelingen, maar nog niet terug naar normaal!
Zoals u wellicht heeft gehoord in het nieuws, mogen fysiotherapeuten weer meer mensen behandelen. Dit op advies van de beroepsorganisaties voor fysiotherapie. Het advies wordt door het RIVM gesteund.

Weinig verandering
Dat klinkt veelbelovend, maar brengt voor ons in de praktijk nog weinig directe verandering ten opzichte van de werkwijze die we al hadden.

Op afstand behandelen 
Nog steeds blijft het advies om op afstand te behandelen. Dit houdt in dat de meeste consulten telefonisch of via videogesprekken gaan. Dit hebben wij de afgelopen weken ook gedaan en hier gaan wij vooralsnog mee gewoon mee door. Behandelingen waarbij wij 1,5 meter afstand kunnen houden, proberen wij de frequentie ervan zo laag mogelijk te houden en aan te vullen met videoconsulten.
Noodzakelijke zorg
Is de zorg noodzakelijk en kan het alleen binnen de 1,5 meter, dan gebruiken wij mondkapjes en handschoenen. Dit is echter in beperkte mate mogelijk. Voor noodzakelijke zorg hanteren wij een triagemodel
.
Wanneer u last heeft van:
  • koorts,
  • neusverkoudheid,
  • hoesten of benauwdheid
  • huisgenoten met koorts of benauwdheid,
Kan er geen behandeling in de praktijk plaats vinden. 
Wanneer u of een huisgenoot corona heeft gehad in de de afgelopen 14 dagen, ook dan kan er
geen behandeling in de praktijk plaatsvinden.
Bel ons voor advies!
Wel kunt u ons altijd bellen of mailen voor advies of een telefonisch consult. Dan hebben wij samen met u bepalen hoe wij u verder kunnen helpen.
Bel: 0341-460493 of mail naar: info@fysiototaal.info
Met vriendelijke groet,
Het Team FysioTotaal!