Sportlessen live op YouTube
Speciaal voor onze sportabonnees hebben wij ervoor gekozen om sportlessen online te laten doorgaan. Daarom zijn er live lessen te volgen op ons FysioTotaal YouTube kanaal van o.a. Moblizing Awareness gegeven door Marieke en Ilse, ontspanningsoefeningen en een aantal FysioFit lessen. Onze therapeuten proberen deze lessen te geven op dezelfde tijden als u van ons gewend was. Zo houden wij met elkaar de regelmaat erin.

Tijden livestreaming lessen
Dinsdag ochtend: 09:00 – 10:00 Mobilizing Awareness met Marieke Plas
Woensdagavond: 20:00 – 21:00 Mobilizing Awareness met Ilse Jansen
Dinsdagavond: 19:00 – 20:00 FysioFit met Lydia Somers
Donderdagavond: 19:00 -20:00 FysioFit met Marjan Haverkamp

Abonnementen stopgezet
Vanaf 1 april zullen wij geen lidmaatschapsgelden incasseren, totdat duidelijk is dat wij u als sporter in de praktijk weer mogen ontvangen. Toen wij deze maatregel hadden ingevoerd, kregen wij van een aantal sporters het bericht dat zij toch het  lidmaatschapsgeld wilden blijven betalen, ter ondersteuning. Hiervoor willen wij u ontzettend bedanken!

Vrijwillige bijdrage kan via Tikkie!
Wij krijgen ook regelmatig vragen van mensen die ons financieel willen steunen, of een bijdrage willen leveren voor de online lessen, maar niet weten hoe. Daarvoor hebben wij het volgende bedacht: we hebben een Tikkie link gecreëerd voor een vrijwillige bijdrage. Daarmee is het voor iedereen mogelijk om een vrijwillige financiële bijdrage te leveren. Wij willen graag benadrukken dat het om een vrijwillige bijdrage gaat, voelt u zich niet verplicht!

Wilt u een donatie doen? Klik dan hier, of scan de QR code hierboven met uw smartphone Het is veilig en verantwoord. Dank u wel!

Blijf in beweging juist in tijden van corona!
Waarom is het belangrijk om juist nu veel te blijven bewegen?

  • Minder bewegen zorgt ervoor dat je spierkracht afneemt en je conditie minder wordt.
  • Stilzitten is slecht voor het afweersysteem.
  • Het is belangrijk om in een zo goed mogelijke conditie te zijn voor het geval u het coronavirus oploopt.
  • Ook blijven bewegen als je corona hebt is belangrijk.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om een gevarieerd sportaanbod aan te blijven bieden. Zo hopen wij jullie zo veel mogelijk tegemoet te komen in jullie beweegbehoefte. Wij als team maken de filmpjes met veel plezier. Heeft u zelf specifieke beweegwensen? Laat het ons weten!

Zo komt u op ons YouTube kanaal! 
Als u op onderstaande link klikt komt u automatisch op ons YouTube kanaal. Hier vindt u al onze video’s.
Als u zich gratis abonneert op ons kanaal, ontvangt u elke dag onze video’s in uw mail, zo mist u niets! Succes!

Wilt u naar ons YouTube kanaal? Klik dan op onderstaande link: https://www.youtube.com/channel/UCpYHRC8IzVX91zIiycTZ4Gg/videos