Beste FysioTotaal sporter,

Ondanks de vooruitzichten op vaccinatie is er veel onzekerheid over wat er allemaal komen gaat. Toch willen wij vooral blijven kijken naar de zaken die wel mogelijk zijn.

Hoe blijft u in beweging?
Op dit moment kunt u als sporter niet in de praktijk terecht, maar wij willen u wel zoveel mogelijk uitdagen om in beweging te blijven. Wij bieden u daarom digitaal alternatieven. Op gezette tijden kunt u deelnemen aan live lessen. Zo zijn er lessen Yoga, FysioFit, Mobilizing Awareness en Pilates op ons gratis YouTube kanaal. Via onze website kunt u klikken op het YouTube icoontje, zo komt u vanzelf op ons kanaal terecht.

In overleg met uw therapeut zijn uiteraard ook andere mogelijkheden bespreekbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan het lenen van materiaal, of om de beurt aanwezig zijn bij de live lessen en de opnamen daarvan. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Sportabonnementen
Tijdens de lockdown van vorig jaar hebben wij financieel steun mogen ontvangen van zorgverzekeraars en de gemeente. Dit was ook hard nodig, want we konden toen nauwelijks behandelen en ook het sporten was niet mogelijk. In die maanden hebben wij ervoor gekozen om uw sportabonnement tijdelijk niet te incasseren.

Sinds afgelopen juli is echter alle vorm van steun voor ons komen te vervallen.
Wij realiseren ons dat ook uw situatie er financieel wellicht niet beter op is geworden.
Daarom willen wij u graag tegemoet komen door uw abonnementskosten te halveren per
01-01-2021.
Wanneer de maatregelen worden versoepeld, bekijken wij de situatie opnieuw.

Bent u zelf in een situatie terecht gekomen dat betalen nu niet mogelijk is, dan kunt u zich zonder opzegtermijn direct en met ingang van 01-01-2021 uitschrijven. U kunt dit per mail aan ons doorgeven: info@fysiototaal.info

Tot slot
Wij hopen dat iedereen gezond en wel deze crisis doorkomt en dat wij elkaar spoedig weer kunnen ontmoeten in één van onze zalen.
Wanneer u naar aanleiding van deze informatie, opmerkingen, suggesties of vragen heeft:
aarzel niet en bel ons gerust! 0341-460493

Op onze site is altijd het laatste nieuws te lezen.

 

Met vriendelijke groet,

Team FysioTotaal