BEWUSTWORDINGSDAG 2019
Omdat het vorig jaar zo goed is bevallen,
gaan we dit jaar opnieuw een Bewustwordingsdag organiseren!
Even stil staan bij jezelf, bewegen en ontspannen.
En dit alles in een prachtige natuurlijke omgeving.
Midden tussen de weilanden.

Zaterdag 28 september 2019
van 09:30 tot 17:00 uur in Wezep

Thema ‘Bewust Anders’
Dit jaar werken we met het thema ‘Bewust Anders’. Wil je bijvoorbeeld minder vlees eten, meer ontspanning in je leven, meer groente, minder zitten, meer mindful leven, minder piekeren, minder afval, meer gezond, meer quality time met mensen om je heen…..? Jazeker! Maar hoe? Herkenbaar? Deze dag gaat om het bewust worden van wat je anders wilt. We gaan met elkaar ontspannen, nadenken over de keuzes die we maken en wat ons soms tegenhoudt.

Voor wie?
De Bewustwordingsdag is voor jezelf, om te ontspannen, om na te denken en te doen. Om in groepsverband oefeningen te doen en persoonlijk ontwikkeling door te maken, om stil te staan bij wat je blij maakt en wat juist niet. Verandering begint bij bewustwording, de dag is geen therapie, maar een aanmoediging om eens te kijken hoe het nu met je gaat. Neem de tijd om daar achter te komen!
Vind jij het fijn om in de buitenlucht, in een klein groepje op een veilige en ontspannen manier aan jezelf te werken? Dan is deze dag wat voor jou! Tijdens de dag helpen wij je bewust te worden van de processen die zich in jou afspelen. Wij geven je handvaten om te leren ontspannen en te bewegen en te kijken wat jij anders zou willen in je leven.

Waar?
Deze dag mogen wij gebruik maken van het erf van de familie Moet in Wezep. In de prachtige tuin midden tussen de weilanden, de fruitbomen en de bloemen. Als het weer het toelaat zal de dag zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. Wij kunnen gebruik maken van het toilet en zijn uitwijk mogelijkheden indien het weer omslaat. Na aanmelding krijgt u van ons de routebeschrijving en verdere praktische informatie.

Kosten
De kosten voor de Bewustwordingsdag bedragen 135,- p.p. Dit is inclusief koffie, thee en zelfgebakken appeltaart. Ook wordt er eigengebakken brood en huisgemaakte soep geserveerd, allemaal biologisch.

DE DAG WORDT VERZORGD DOOR: 

Joke Moet – IJkema, Gedragstherapeut/Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
Hoe bezie je verandering vanuit de visie van de Kracht van Zelfwaardering, Joke zal hier uitleg over geven


Merel Westerink -Moet, fysiotherapeut/ gespecialiseerd in adem- en stress gerelateerde klachten
Merel zal ons meenemen in loopmeditatie, aandachtsoefeningen en beweegoefeningen

Marieke Plas, fysio- en manueel therapeut en Leefstijlcoach
Marieke begeleidt ons in de Mobilizing Awareness oefeningen die adem en beweging koppelen, maar ook onze emoties.

 

Opgeven kan al via info@fysiototaal.info.