Reuma Walk dit jaar in Putten! Wandel ook mee!

Bewegen is belangrijk, dat weten we allemaal. Voor ruim 2 miljoen Nederlanders is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Zij gaan dagelijks de strijd aan met reuma. Kom daarom samen in beweging voor reuma!

Zaterdag 7 september 2019 strijkt dit bijzondere wandelevenement neer in Putten. Hier worden drie prachtige wandelroutes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer. Met de opbrengst van de Reuma Walk kan ReumaNederland weer belangrijk reuma-onderzoek steunen!

Reuma is een dagelijkse strijd, waarvan we nu nog niet kunnen winnen. Het is een grillige ziekte. En dat maakt het zo lastig uit te leggen aan de omgeving. Want naast dat het een grillige ziekte is, is het ook nog eens een onzichtbare ziekte, dat veel onbegrip oplevert. Bewegen is voor veel mensen met reuma dé manier om klachten te verminderen. Daarom komen we op 7 september in beweging mét reuma. Samen gaan we de strijden aan voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. We gaan grenzen verleggen. Stap voor stap.

Met de opbrengst van de Reuma Walk kan ReumaNederland weer belangrijk reuma-onderzoek steunen!

Datum: zaterdag 7 september
Start- en finish: Brasserie Schovenhorst, Garderenseweg 93 Bis, 3881 GK Putten
Start: tussen 10.00 en 12.00 uur

Klik hier voor meer informatie over de ReumaWalk 2019 in Putten!