Mijn naam is Sam en misschien heeft u mij de laatste weken wel voorbij zien komen op mijn Elliptigo in Harderwijk. Ik train voor een rondje door Nederland. Deze ruim 1400 kilometer wil ik in 14 dagen volbrengen. Dit doe ik om zoveel mogelijk geld op te halen voor een bijzonder goed doel: De ZiezoZomerzooi van Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen.

Mijn nichtje Anne kon gedurende haar strijd tegen botkanker enorm genieten op deze kampen. Weg uit het ziekenhuis en even de zorgen aan de kant om vooral gewoon weer even heerlijk kind zijn. Er is veel geld nodig om meer kinderen met kanker hier aan deel te kunnen laten nemen. Helpt u mee?

Op 22 augustus, de dag dat Anne 12 jaar oud zou worden, start ik met mijn tocht. Ik zal een blog bijhouden van mijn belevenissen tijdens mijn ronde door Nederland. Voor meer informatie over mijn tocht, over mijn nichtje Anne en het goede doel waarvoor ik rijd, kijk op www.iksportvooranne.nlĀ 

Doneren kan via onderstaande QR-code, richt uw camera op de QR code en u kunt automatisch via een Tikkie geld doneren. Veilig en eenvoudig!

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!