In september van dit jaar gaan wij verbouwen. Wij breiden onze praktijk uit met een plek waar wij onze nieuwe disciplines kunnen gaan geven. Zo kunt u denken aan;

  • Yoga
  • Mindfulness
  • Qi Gong
  • Leefstijlcoaching

Wij blijven tijdens de verbouwing gewoon open

Uitbreiding van het team
Ook komen Hester, Lijanne en Ilse van Oefen- en Mensendiecktherapie Vondellaan ons team versterken. Zij zullen in het nieuwe jaar bij ons intrekken.
Met de komst van deze drie dames, die o.a. gespecialiseerd zijn psychosomatiek breidt het aanbod bij FysioTotaal zich steeds verder uit.
En dat vraagt om een uitbreiding van ons pand, daarom komt er een hele nieuwe oefenruimte bij.
Die ruimte gaan we bouwen naast de oefenzaal op de eerste verdieping. Zo krijgen we mooi wat extra vierkante meters om onze diensten aan te bieden.
Zoals het er nu naar uitziet zal de verbouwing van september t/m december 2019 gaan duren.

Tijdelijk onderkomen in De Roef 
De behandelingen kunnen gewoon doorgaan, een deel van de groepen die boven sporten zullen vanaf oktober tijdelijk moeten uitwijken naar een andere locatie.
Beneden gaan alle groepen gewoon door. Gelukkig hebben we een plek kunnen vinden waar we tijdelijk terecht kunnen. En dat ook nog vlakbij onze praktijk!
Vanaf oktober 2019 hebben we een zaal in de Roef. Hier kunnen we gedurende de verbouwing terecht.
Kijk voor het laatste nieuws van de verbouwing op onze website. Of meld u aan voor de nieuwsbrief (onderaan deze site) Zo blijft u op de hoogte van alle informatie.
Ook kunt u ons volgen op onze facebookpagina voor foto’s en updates https://www.facebook.com/fysiototaalharderwijk/

De Roef als tijdelijk onderkomen voor sporters tijdens de verbouwing

Hier een impressie van hoe het er ongeveer uit zal gaan zien!