Beste sporters,

Het kabinet heeft versoepelingen aangekondigd. Dit betekent dat er weer gesport mag worden! Dat is goed nieuws voor ons allemaal. Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert het immuunsysteem. Het is goed voor de conditie van hart en longen, houdt spieren en botten sterk én vermindert gevoelens van stress. Genoeg redenen dus om weer te starten!  

Sporten vanaf maandag 24 mei
Vanaf maandag 24 mei starten wij weer met het gebruikelijke sportrooster.
Dit geldt voor alle FysioSporters en de FysioFitters.
Voor de yoga, mobilizing awareness, mindfulness én de pilates groepen is nog onduidelijk of dit door kan gaan.
Uw therapeut neemt hierover persoonlijk contact met u op.

Halvering abonnementsgeld
De afgelopen maanden hebben wij gezocht naar een manier hoe we met uw sportabonnement om konden gaan. Wij zijn online lessen gaan geven en waar mogelijk is er buiten gesport. Zo hebben wij toch iets aan kunnen bieden, maar helaas kon u niet bij ons in de praktijk komen. We hopen dat onze keuze om het abonnementsgeld te halveren een passende oplossing voor u is geweest. Wij zijn er mee geholpen en als dank daarvoor willen we de halvering van het sportabonnement graag in mei en juni doorzetten.

Tot slot
Houdt u onze website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws. Wij kijken er in ieder geval weer naar uit om samen met jullie te werken aan gezondheid!
Heeft u nog vragen, dan kunt u ook altijd even met ons bellen, 0341-460493

Tot snel!

Team FysioTotaal