Leo Harmsen overhandigd zijn boek aan Marieke Plas

Een kijkje in de wereld van gedachten en gevoelens

In het boekje “de zeven vergissingen” schrijft Leo Harmsen op een luchtige en open manier over zijn jeugdervaringen, zijn angsten, zijn ervaringen met vriendschappen en met seksualiteit. Hij beschrijft hoe hij omgaat met de ziekte van Parkinson en welke rol FysioTotaal daarin speelt. Leo vertelt ook over zijn eigen partner en hun gezamenlijke gezin op een intieme en eerlijke manier. Tot slot neemt hij ons mee naar zijn vroegere kerkervaringen en vertelt hij over zijn huidige humanistische levensopvatting met de vraag hoe mensen een aangenaam en gelukkig leven kunnen leiden. Het is een mooi verhaal geworden wat mensen aan het denken zet, laat lachen en wellicht ook een steuntje in de rug kan geven. Dat is ook waar het Leo om te doen is.

 

‘Ik heb het boek vooral geschreven om anderen te amuseren en hen een kijkje te geven in de wereld van mijn herinneringen, gedachten en gevoelens. – Leo Harmsen –

Wilt u “de zeven vergissingen” van Leo Harmsen ook graag lezen? Stuurt u dan een mailtje naar leoharmsen1@gmail.com.
Het boekje kost € 9,- en van ieder verkocht boekje gaat er € 2,- naar de inlooppoli psychiatrie om daar iets leuks te doen met het geldbedrag.

Veel leesplezier toegewenst!