Beste sporters,

Het kabinet heeft versoepelingen aangekondigd, mits het aantal ziekenhuisopnames verder omlaag gaat. Dit zou dan betekenen dat er weer gesport mag worden. Dat is goed nieuws voor ons allemaal. Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert het immuunsysteem. Het is goed voor de conditie van hart en longen, houdt spieren en botten sterk én vermindert gevoelens van stress. Genoeg redenen dus om weer te starten!  

Sporten vanaf maandag 24 mei
Op 17 mei horen we of de versoepelingen ook echt door kunnen gaan.
Aangezien onze fysiotherapeuten nog lopende behandelingen hebben met cliënten, is het voor ons niet mogelijk om vanaf 19 mei te starten met de sporters.
Vandaar dat wij besloten hebben om vanaf maandag 24 mei weer te starten met het gebruikelijke sportrooster.
Dit geldt voor de FysioSporters en de FysioFitters. (Tweede Pinksterdag zijn wij nog wel gesloten)
Voor de yoga, mobilizing awareness, mindfulness én de pilates groepen is nog onduidelijk of dit door kan gaan.
Uw therapeut neemt hierover persoonlijk contact met u op.

Halvering abonnementsgeld
De afgelopen maanden hebben wij gezocht naar een manier hoe we met uw sportabonnement om konden gaan. Wij zijn online lessen gaan geven en waar mogelijk is er buiten gesport. Zo hebben wij toch iets aan kunnen bieden, maar helaas kon u niet bij ons in de praktijk komen. We hopen dat onze keuze om het abonnementsgeld te halveren een passende oplossing voor u is geweest. Wij zijn er mee geholpen en als dank daarvoor willen we de halvering van het sportabonnement graag in mei en juni doorzetten.

Tot slot
Niet alles is nog duidelijk, maar wij wilden jullie voor het weekend al wel vast informeren naar de stappen die wij vanaf
24 mei kunnen nemen, mits de ‘pauzeknop’ niet wordt ingedrukt. Houdt u onze website en facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws. Wij kijken er in ieder geval weer naar uit om samen met jullie te werken aan gezondheid!

Hopelijk tot snel,

Team FysioTotaal