Voedingsdeskundige, voor advies en coaching

U kunt bij ons in de praktijk ook terecht voor advisering en begeleiding op het gebied van voeding, supplementen en leefstijl.
Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van eet- of gewichtsproblemen, diabetes, vermoeidheid, darmklachten of wanneer u specifieke gezondheidsklachten heeft die te maken hebben met voeding. Voedingsdeskundige Nancy Heidema helpt u hierbij.

 

Een kleine verandering op het gebied van voeding en leefstijl kan een grote impact hebben op je lichaam. Mijn missie is om je te leren en te laten ondervinden hoe je met gezonde voeding, je weer prettig en energiek voelt. Of het nu om afvallen gaat of om gezonder te gaan eten. Leer naar je lichaam te luisteren want tenslotte geeft je lichaam je continu feedback. – Nancy Heidema –

Integrale aanpak 

Eetgewoonten en voeding zijn vaak nauw verweven met de leefstijl. Daarom richt de begeleiding zich naast voedingsadvies ook op andere aspecten van uw leefstijl.
Denk bijvoorbeeld aan lichaamsbeweging, sociale patronen en werk, roken, stress en slaapproblemen. Op basis van een integrale aanpak wordt u stap voor stap begeleid naar een blijvend gezond eet- en leefpatroon. De adviezen zijn altijd zo volledig mogelijk en gericht op het beter functioneren van u als persoon. Bij ziekte zal, indien nodig, overleg plaatsvinden met de behandeld arts.

 ‘Ieder mens is uniek en zo ook de voeding die bij u het beste resultaat geeft.’ -voedingsdeskundige Nancy Heidema – 

Een tekort aan voedingsstoffen en/of een onbalans in de voeding kan al leiden tot diverse gezondheidsklachten. Met (soms kleine) aanpassingen in de voeding, eventueel gecombineerd met wat orthomoleculaire supplementen, kunnen gezondheidsklachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Kosten behandeling
Na het invullen en inleveren van de bijgevoegde vragenlijst wordt er contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak. De eerste keer duurt een consult een uur, dan is er al een plan voor u gemaakt. Tevens gaat we wegen en meten en nemen samen het plan door. Het vervolgconsult zal een half uur duren.

Tarieven (De consulten worden niet vergoed door uw zorgverzekering)
30 minuten      voor     € 30,00

60 minuten      voor     € 57,50

Meer informatie?
Dat kan, belt u gerust 0341-460493 dan helpen wij u verder.

 

Wij helpen u weer prettig en energiek te voelen

 

Maak een afspraak